30 november 2010

Regnar in...

Ute vräker regnet ner och en och annan åskblixt smäller till.
Här inne är gasbrasan på och sprider mysig värme.
Det låter väl hur bra som helst men det regnar faktiskt in genom ett av köksfönstren när det drar på som mest. Ett nybyggt hus med amerikansk mellanvästernstandard; snyggt på ytan men inte särskilt gediget...
Nåväl, en Sham Wow ligger och suger åt sig vätan i köket och sovrummet håller än så länge tätt så nu ska jag göra kväll! Zzzweet Dreamzzz...

4 kommentarer:

mammaxtre sa...

Oj, snyggt på ytan räcker väl ändå inte. Vad trist.

Här hemma har vi vinter :-)

Katarina sa...

Ja, det är nog så. Stora vackra hus, men kalla och dåligt byggda.,, Sedan har få råd att värma upp dem, det är ofta man fick ha jackan p sig hos folk,, Ha, ha.. Hoppas vattnet inte ställer till alltför stora bekymmer.

Nena in da USandA sa...

mammaxtre: Hm, nä, det är tur att energin inte är så dyr som i Sverige. Eller otur kanske, för då hade de nog byggt lite rejälare och tätare gissar jag.
Vilket vinterrugg i Sverige; ska ni få en repris på förra årets vinter??
Ha det!

Katarina: Ja, man märker hur otäta de är för när termostaten sänker värmen på kvällen blir det snabbt kyligare. Det där med jackan får mig att inse varför folk klampar omkring med skor inomhus, iaf på vintern (varför de gör det på sommaren har jag inte riktigt fattat, annat än att golven kanske är smutsiga då...).
Nej, det var inte mer än att det gick att torka upp vattnet.
Ha det gott!

Camilla sa...

Hoppas att det inte snöar in också när det ligger på som värst:)

Kram