14 mars 2011

St Louis - barnens favvis

Vi har tillbringat lördagen i St Louis, Missouri och dagens huvudattraktion var City Museum, ett makalöst och unikt ställe designat för barn med ett ändlöst myller av gångar, labyrinter och diverse galna konstruktioner där det inte finns en sportslig för föräldrarna att hålla järnkoll på sina kottar. Stället är uppbyggt i flera våningar och man kan göra upptäcksfärder både inomhus och utomhus. Vi är här med en annan svensk familj och det kändes extra bra idag då vi kunde hjälpas åt att försöka hålla koll på kidsen (vilket var hyfsat svårt ändå; när det släpptes iväg drog de ofta iväg åt olika håll, ungefär som biljardbollar när man öppningsspränger).

Vi fick även en god men intensiv middag på The Old Spaghetti Factory så efter den här dagen är jag både trött och mätt och ska nu joina resten av familjen som ligger och trynar för fullt.
Hörs igen!

4 kommentarer:

BQ sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
BQ sa...

Lyckostar! Jag har alltid längtat efter att få komma till St Louis - porten mot väster - ända sedan jag var i Missouri och inte fick chansen. Har ni sett den stora bågen/porten mot väster?

Anonym sa...

Vilket toppenställe för ungar!!!
Hoppas ni har det bra. Snart vår här hemma, men -10 i natt......
Kram My

Nena in da USandA sa...

BQ: Ja, vi var upp i "The Gateway Arch" - spännande resa och härlig utsikt plus en mycket intressant historia. Saint Louis är en spännande stad men vädret gjorde att vi inte kunde njuta helt och hållet.

My: Ja, det var skoj för alla åldrar! Hoppas att vårvärmen knackar på den svenska dörren snart... Sköt om er, kram!