14 mars 2011

"Surprise Snow"...

Innan vi åkte så kollade jag väderprognosen och den kallaste dagen skulle vara idag måndag med +11C och lite regn. När vi drog ifrån gardinerna i morse så snöade det (liksom fortfarande) och maxtemperaturen kommer att bli 4 blygsamma grader. På den lokala nyhetskanalen kallar de det för Suprise Snow.
Nyheterna här på hotellet lyser i övrigt med sin frånvaro, det är bara en massa såpor, reklam etc och man är ganska avklippt från omvärldens händelser. Vill vi bli uppdaterade med mer relevanta news, såsom katastrofen i Japan t.ex., får man hänga på Internet eller bläddra i USA Today.

Nu ska jag lämna nätet och vi ska göra oss i ordning för en innedag på Saint Louis Science Center... (Ja, jag skippade allt vad vinterkläder heter när jag packade vårklädesbagaget - fortfarande hoppas vi på åtminstone en varm torsdag då det är utlovat 27 sköna grader på vårt nästa resmål)
Have a Nice Day!

3 kommentarer:

mammaxtre sa...

Vad märkligt att de skippar nyheter. Världen är upp och ned och det finns nyheter alla bör ta till sig.

27 varma grader låter ljuvligt :-)

Ha det gott

Nena in da USandA sa...

mammaxtre: Det finns massor av bevakning av Japan, det var bara det hotellet vi bodde på som valde ut kanaler som sände såpor och TV-shop etc... vi har fått nyheter på andra hotell som tur är. Ha det! :)

Freedomtravel sa...

Hittade precis in här på er fina blogg! Här i Stockholm har vi också precis haft "surprise snow". Men idag känns det som att våren är på väg! :)