08 mars 2011

Svenska hjärtan

Härom dagen var det för en gångs skull riktigt roligt att stå och steka pannkakor till barnen eftersom det hade kommit en försändelse från Sverige med ett lååångt brev, som räckte några pannkakor, plus en hel liten hög med svenska pysselböcker som barnen kastade sig över.
- TACK käraste M med familj, det var en välkommen överraskning som värmde våra hjärtan!! :)
Svenska hälsningar betyder extra mycket när man är så långt hemifrån och inte riktigt har den där dagliga kontakten eller kollen på vad som rullar på; tom den svenska vardagen känns lite exotisk när man har varit hemifrån ett tag.
(Vilket påminner mig om att jag genast måste boka om våra flygbiljetter till Sverige för vi vill inte åka hem nu i mars till snön och kylan som vi hört talas om... Hm, vi hörs...)

3 kommentarer:

Katarina sa...

Visst är det roligt då det dimper ner ett paket från Sverige. Åhh, så vårvintern drar inte till SVerige, när åker ni istället?

Jag planerar att resa i slutet av maj och stanna hela sommaren. Skönt med miljöombyte.

mammaxtre sa...

Vad härligt med ett paket från Sverige. Hem till Trosa, det låter trevligt. Vi här hemma vill förstås ha bort all snö :-)

Nena in da USandA sa...

Katarina: Ja, det är underbart! :)
Sverigeresan kanske blir i slutet av april istället, har bokat om preliminärt. Då borde det ju vara lite varmare men man vet ju aldrig...
Låter härligt att kunna stanna i Sverige hela sommaren, vi får hoppas att den bli fin!

mammaxtre: Ja, det är inte utan att man längtar hem till Trosa, vi saknar vårt hus och naturen. Men det finns så mycket att uppleva här så länge så det går ingen nöd på oss. Och vi väntar på rapporter om att snön ska försvinna... :) Ha det gott!