21 mars 2010

Feta raggarbilar med krom


Vi har haft två härliga dagar här i Panama City Beach och barnen har njutit av sandlek och poolbad (alldeles för svalt i Gulfen ännu) medan solen har strålat från en klarblå himmel.
Idag promenerade vi även till Pier Park (bilden ovan) som bl.a. har restauranger, fik och spännande små affärer (såg spännande ut utifrån iaf; med tre barn och en make som följeslagare så är det bara fönstershopping som gäller). Ett besök hos Kilwin's för att avnjuta deras underbara glass blev uppskattat (och kladdigt).
I natt ska ett åskoväder komma in och bjuda på kasst väder under söndagen så vi känner att vi har haft lite flyt eftersom vi ska påbörja resan norrut imorgon.

Det är förstås fler än vi som har hittat hit denna vecka, bl.a. pga Spring Break. Jag vet inte om det är därför, eller om det tillhör den normala gatubilden, som en massa bilar cruisear huvudgatan fram och ligger i lååånga köer. Det som är mest slående är alla dessa kromfälgar i jätteformat (har de kommit till Sverige ännu? Hoppas inte!) som bilägarna satt på sina lyxiga Lincolns, feta Hummers eller gamla Chevor för att sen, med hip hop på högsta nivå, glida fram och spana in brudar (det är mest killar som sitter och hojtar i bilarna iaf).
Sen är det party, party natten lång, det finns hur mycket ställen som helst att välja på om man känner för det.

Riktigt skönt att vi bor så högt upp... här hör man mest havsvågorna som slår in. Havsvågor som ska få vagga till sömns nu... Sweet dreams!

3 kommentarer:

BQ sa...

Tack för de fina bilderna på Floridas strandliv! Så roligt att barnen haft några härliga stranddagar.

mammaxtre sa...

Vad härligt med ett miljöombyte. Ha det fortsatt härligt och njut så mycket det bara går. Här hemma i Stockholm har det snöat idag...

Nena in da USandA sa...

BQ: Ja, barnen tyckte att det var toppen, men de var ännu nöjdare när de fick komma hem igen!

mammaxtre: Miljöombyten är ofta uppskattade. Däremot är jag med facit i hand ganska nöjd med att vi inte åkte till Sverige i lördags för Stockhomssnön hade känts som ett lite trist miljöombyte... Blir nog trevligare fram mot maj istället. Hoppas jag... Ha det!