20 februari 2010

Är det sant?!

Kommer verkligen våren snart?

Ja, i alla fall om den lokala blomsterhandlaren har rätt. Då kommer den om 30 dagar (eller redan om 29 dagar imorgon/idag lördag).

Något att se fram emot i snökylan!
Tjohoo!

8 kommentarer:

Camilla sa...

Här känns det som om våren är extremt långt borta. Men man vet ju aldrig..

mammaxtre sa...

Här är inte våren i sikte. I Trosa vräker snön ned, med betoning på vräker.

Trevlig helg önskas dig.

Nena in da USandA sa...

Camilla: Jag har förstått att det är en otrolig vinter i Sverige... Men när våren väl kommer så går det kanske snabbt? Kan man hoppas iaf... Ha en trevlig helg!

mammaxtre: Jag gissar att det kommer att vara en del kvar när vi dyker upp om en månad då...
Ha en trevlig helg du med! :)

BQ sa...

Kylan fortsätter - dag efter dag. Nu uppemot -20C som vanligt. Snart i 3 månader...Mer snö ska det också bli. Gulligt med Lilla Kanin utanför rutan! Hos mig tittar ingen liten kanin in, men talgoxarna brukar göra sig påminda på fönsterblecket ifall maten tar slut (men det gör den nästan aldrig, jag fyller på varje natt). Om två (2!) månader kan det blomma pärlhyacinter utanför huset.

Jenny sa...

Alla anledningar är bra anledningar till att skicka blommor :-)! Antar att de får lite tråkigt i blomsteraffärerna så här veckorna efter Valentine's... Men hos oss är det nog inte så otroligt att det faktiskt ÄR vår om en månad, även om det är svårt att tro en dag som denna när regnet vräker ner och det är riktigt ruggkallt. Kram!

Sara Mårtensson sa...

Hihi.. så härligt att ni snart får vår ;-) Här får vi allt vänta ett bra tag till, det verkar inte vilja bli ett uns varmare ens :-(

Katarina sa...

Våren,, den kommer!

Skickar dig het sommar värme från Filippinerna!

Nena in da USandA sa...

BQ: Burr va kallt, gissar att fåglarna är glada att ha dig som granne!

Jenny: Nä, ibland känns det avlägset men man vet ju att det NÅN gång blir dags för vår...

Wilda: Jag har hört att det är helt galet kallt, även på dina breddgrader, och megamycket snö! Men jag gissar att du är lite varmare den här vintern av den lilla kaminen i magen...? Sköt om er!

Katarina: Taaack, det värmer nu när det har börjat snöa igen...