30 september 2010

Feberbingo!

Jag njöt av några friska, normala dagar efter sjukstugetillvaron härom sistens.
Lite extra njöt jag i fredags efter en trevlig lunch då jag tittade in till Guess i Edinburg, en ny favvis med härlig blingvarning på många plagg... :) Det var så roligt där att jag inte hann med barnens höstgarderobsinköp (det egentliga syftet med att åka till Outleten) och fick åka dit igen dagen efter - så trist... (not! :D )

I måndags hade Elias sin favoritdag i veckan (ja, näst efter lördag då) - Mommy Monday! Då får han rå om mamma utan konkurrens från syrrorna som är i skolan och han är som en liten sol hela tiden och lyser lite extra när han får luncha pappa på stan också, riktigt mysigt.

Men säg den lycka som varar... Alba fick bingo idag, blev skruttig och fick feber igen; är vi trötta på feber i det här huset? - You bet! Men hon var mycket nöjd med att få vara hemma själv med mamma. (Sen hon blev frisk för 1,5 v sen har hon varje morgon haft någon typ av krämpa som inte godkänts som anledning att stanna hemma). Vi besökte doktorn som konstaterade lunginflammation... Nu har hon fått penicillin och vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande. Ja, Alba själv också faktiskt, för jag gick till slut, efter en dags tjat, med på att måla hennes naglar i olika färger och sätta på små blommor. Så nu är hon väldigt ivrig över att få visa upp dem i skolan, haha.
Lillebror är inte lika ivrig över att få gå i preschool så han bad enträget sin storasyster att hosta eller åtminstone andas på honom i hopp om att han skulle få lunginflamation igen...
Ungar - är de redan skoltrötta eller är skolan så hemsk? Eller är det rentav jag som är så fantastisk? :) Dream on, nu ska jag sova!

4 kommentarer:

m family goes västerut sa...

Fattar väl vi att de vill vara med dig!!!!

Vi rings nån dag så kan vi uppdatera lite av varje. Kram!!!

BQ sa...

Det är säkert Mamma som är BÄST!!
Hur går det med kalaset den 3 nu?
Kram!

Anonym sa...

Hej!
Tråkigt med sjukdomar som avlöser varandra. Här hemma har W varit dundersjuk i halsfluss.... G fortfarande frisk i alla fall.
Blåsiga höstkramar från Södertälje
My

Nena in da USandA sa...

m family: Ja, det måste vi göra! Missade ju ditt samtal idag, men vi får försöka igen... Kram! :)

BQ: Kalaset blev av, kanske visar någon bild från det om de blev bra... Kramis :)

My: Usch vad trist med halsfluss! Hoppas W är bättre nu och att ni slipper mer sjukdomar i huset.
Kram från ett morgonkyligt (ca 4C) men eftermiddagsvarmt (ca 25C) Columbus! :)