20 augusti 2009

Yee Haa!!

I fredags tog jag och A Saaban och styrde kosan söderut mot Nashville i Tennessee. Målet med resan var att gå och se en PBR-tävling live(Professional Bull Riding, http://www.pbrnow.com/).

Den spännande staden Nashville fick vi på köpet och kunde frossa i Country&Western och diverse cowboyattiraljer. Att gå omkring i cowboyhatt och boots etc var ganska vanligt, de dryga 30 graderna till trots. A och jag ville ju inte vara sämre utan såg till att utrusta oss med cowboyhatt (A) resp. boots (jag) inför lördagkvällens begivenhet.

Platsen för bull ridingen var Sommet Center, Nashville Predators hemmaarena, och mycket i den inledande showen var likt det man kan se inför hockeymatcher.
Det var dånande musik, eldfontäner som sprutade och "USA" lyste i eld på marken. Det var hyllningar till marinkårssoldater på plats och en Air Force-soldat hissade ner sig från taket. Det sjöngs även två patriotiska sånger (den ena var förstås nationalsången), man bad för nationen samt att ingen skulle bli skadad under tävlingen.

Och själva tävlingen var härligt cowboyig och macho och stämningen var på topp - helkul tyckte vi och min stora lilla tjej bad att vi skulle gå på fler bull riding event framöver! :) Yee Haa!

Kasey Hayes blir avslängd från Go Getta Gun (Kaseys stövel skymtar till vänster om manken)...

Och till sist en videosnutt från Kody Lostrohs lyckosamma ritt på Total Darkness (han klarar 8-sekundersgränsen). Beklagar den dåliga kvalitén men den ger iaf lite av Bull Riding-känslan:


2 kommentarer:

BQ sa...

Gud, vilken snygg tjej som var på Bullriding! Den stora var säkert också jättesnygg i bootsen. Jag hade gärna velat vara med er...

Nena in da USandA sa...

Ja, det hade varit roligt om du var med!!!
Men välkommen hit; kommer du så ska vi hitta på nåt riktigt skoj! :)