28 oktober 2009

Favorit i repris!


Idag var de dags för barnens Favorit i Repris: årets första besök i Menards Enchanted Forest!
Förväntningarna dallrade i den regniga luften när jag hämtade A och E och deras kompis på förskolan och avslöjade att vi skulle hälsa på i den förtrollade julskogen på väg hem.
Väl på plats spändes Lillasyster fast i vagnen och satt som tur snällt; det räckte med tre busfrön som tjutandes av glädje rusade in i plastskogsdunklet och fascinerades av alla glittriga granar, tomtar, pingviner, snögubbar och blinkande kulörta lampor. E fastnade särskilt vid en gran som var översållad av stora m&m-kuledekorationer i olika färger... (Undrar förresten om han trodde att det var riktig choklad i dem? Måste fråga honom imorgon.)

När jag till slut lyckades få ut dem ur skogen så fanns det miljoner pynt att utforska. Till min lättnad blev det ett abrupt avslut på glassnöglobsskakandet när ett akut kisslarm utfärdades. Efter att det var avklarat eskorterades vi ut ur Menards av roade resp. medlidsamma blickar ("Stackars mamma, två småtjejer och så tvillingpojkar däremellan", såg de ut att tänka...).

Men det var inte bara de små som hade roligt, även en hemmafru kan tycka att det är mysigt att spana in potentiella julpynt och få lite idéer, i god tid... :)

2 kommentarer:

BQ sa...

Oj, så roligt! Du var alltså ute med en hel förskolegrupp. Grabbarna ser verkligen ut att trivas. Lika som bär tycks det...Och storasyster blir större och större. Hårflätan är snart som de på släktens småflickor på 20-talet. De hade stora hårsvall till midjan när det inte var flätat.

Nena in da USandA sa...

BQ: Ja, det var skoj!
Sen får vi se hur länge Storis hår får växa har varit på väg att klippa det flera gånger men inte hunnit...