24 april 2009

Sverigeskräck - The Stockholm Syndrome

Inför presidentvalet i höstas var det en del av demokraternas motståndare som höjde varnande röster om att USA skulle omvandlas till en socialiststat ifall Obama valdes till president. Bl.a. kunde man se (inofficiella) skyltar i trädgårdarna "NObama, No Socialism!". (Här sätter privatpersoner ut s.k. Yard Signs i trädgården för att propagera för olika saker).

Nu har politikerna börjat snegla på Sverige, bl.a. pga av de åtgärder som gjordes i början på 90-talet för att landet skulle ta sig ur den då rådande djupa krisen. Detta har lett till att en del får skrämselhicka eftersom Sverige ses som en socialiststat...

Kolla in de satiriska inslagen från The Daily Show som sänts här i dagarna! Himla kul, tycker jag! Killen som kollar in vad Sverige är för skumt land gör bl.a. ett besök hos Scania i Södertälje, hälsar på hemma hos Robyn och jämför med 50 Cent och så träffar han två gnomer (!?) Hehe... Enjoy!


The Stockholm Syndrome, Part 1:

The Daily Show With Jon StewartM - Th 11p / 10c
The Stockholm Syndrome
thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Economic CrisisPolitical Humor

The Stockholm Syndrome, Part 2:


The Daily Show With Jon StewartM - Th 11p / 10c
The Stockholm Syndrome Pt. 2
thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Economic CrisisPolitical Humor

1 kommentar:

thebromanders sa...

haha! Ja, jag såg de här också. Sååå himla roliga! "Do you wanna thank America for baconnaise??" Haha!! I don't think so!!