23 april 2009

Utemassage och lampmys

Imorgon ska det bli dryga 25 C här så jag gjorde ett ryck på altanen men är inte klar ännu. Eller klar blir man kanske aldrig för jag får nya idéer hela tiden i takt med att reklambladen väller in.

I senaste Bed Bath & Beyond-utskicket finns ett parasoll med myskänsla i de inbyggda små solcellslamporna. Fiffigt! Typiskt att vi hann köpa ett fult parasoll i höstas, passade på när de sålde ut, för det känns lite onödigt att köpa ett nytt redan... Men det finns lösa parasollampslingor att köpa till sitt gamla parasoll också, som man lägger ovanpå, fast det känns lite Medelhavssemester på nåt sätt.

Om man har gott om plats, eller har en kroppskonstitution som kräver plats, kan man shoppa en schysst oversized liggstol, 20% bredare än normalt, med solskydd för ansiktet. Och sidbord med mugghållare.

Eller varför inte lyxa till det med lite massage när man ändå ligger och slappar vid poolen? Mugghållare ingår till massagestolen.
Kanske nåt för en trött och sliten hemmafru? Fast risken är nog för stor att jag skulle somna i den, i mörkret när dagens plikter är över och fröna sover. För inte inbillar jag mig att jag ska hinna sitta i den mitt på dan, det finns inte på kartan!
Nä, jag får nog se mig om efter lite mera användbara saker... :)

Inga kommentarer: