20 juni 2009

Glad midsommar!

Glad midsommar önskar vi från en del av världen där midsommar är ett okänt begrepp (liksom överallt utanför Sveriges gränser?)! Här har det varit en vanlig vardag och vi har inte haft den minsta midsommarfeeling. Jag har svårt att få in att det redan är dags för årets längsta dagar och att tiden har gått så fort.

Vi har haft årets varmaste dag hittills; staketkillarna höll på att förgås i värmen på närmare 35 grader. Vi har haft en varm och skön kväll (nu klockan elva på kvällen är det fortfarande 27 grader), som gjort för lite grillning, så det blev en mysig midsommarafton ändå. Och imorgon fortsätter firandet med två amerikanska kalas och en svensk pitch-in... Ha en skön fortsättning på helgen! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej raringen,
och glad midsommar i efterskott! Hemma hos oss i Lund regnade det... mucho... men vad gör det när ölen skummar i glasen och nubben immar? Och det var ju ett fint väder ute att vara inne i?
Hoppas i övrigt att du och din familj har det bra over there. Såg en bild på ert hus några dagar tidigare! Så himla fint! Det känns som gjutet att kunna trivas kanonbra i.
Såg att ni skulle hem till Sverige också nu i sommar! Du vet... har du vägarna förbi så titta gärna in!Själv har jag semester om FEM VECKOR... det känns som en hel evighet. Men jag klagar inte - med risk för att låta som en kliché, idag är man faktiskt glad över att ha ett jobb, dessutom ett fast sådant. Och nu måste jag ta itu med det, hahaha. Vi hörs! kramar i massor från al-kolliidja fi-s-suwaid!