17 februari 2011

Box Tops-klipp

Idag har vi haft +19 grader! Det är första varma dagen i år men det är lite för tidigt för vårvärme så det kommer att bli kallt igen. Tyvärr så kom jag inte ut så mycket med min lille sjukling men om det är så här varmt imorgon (torsdag) kommer det nog att bli en åktur med Mustangen som stått och samlat damm i garaget sen i november...

Om man måste stanna hemma så finns det en massa saker att fixa, t.ex. så kan man klippa Box Tops om man samlar på det. Det gör jag; sist jag lämnade in hade vi fått ihop närmare 200 små kuponger vilket gav nära 20 dollar till skolan. Box Tops sitter på massor av olika matvaror, kontorsprodukter mm och varje kupong är värd 10 cent (ca 70 öre) så om man köper produkter med Box Tops och klipper ut dem till skolorna så kan de sedan casha in dem. Det är en av de välbehövliga inkomstkällorna för dem (och antagligen säljer de sponsrande produkterna bättre också).
(Kolla förresten in Scooby-snackset; glutenfria och naturligt smaksatta gelégodisar som är en "Excellent Source of Vitamin C" - ha mao inte dåligt samvete för det melliset!)

Ha en bra torsdag - Stay Tuned!

3 kommentarer:

Simon sa...

http://simonsfilmblogg.blogspot.com/

Kolla in för filmtips!! kommentera gärna :)

mammaxtre sa...

Vad underbart med värme. + 19 låter som en dröm.

Njut om du får möjlighet

Nena in da USandA sa...

mammaxtre: Ja, det är underbart, särskilt efter en trist vinter, men så här års går det upp och ner i temperaturen så ena dan kan det vara 20 och nästa runt nollan. Lite jobbigt när man ska klä barnen till skolan och så... :)