03 november 2009

Halloweenhelgen, del 1

I fredags var det Halloweenfest på förskola/skola och alla barnen kom dit utklädda för diverse festligheter.
A&E går i samma klass och där hade de pyntat med spindlar, pumpor, spöken mm och dukat upp ett svart, pyntat långbord med obegränsad Halloweenfika. De hade också byggt upp ett Haunted House som var mörkt men den som ville fick ha tänt. Därinne fanns en levande "krokodil" och Kapten Krok och Peter Pan bl.a. Vår prinsessa gick in där 3-4 ggr och den lille sjörövaren vågade sig också in, fastän det var lite läskigt.

På kvällen var det dags för Halloweenparty hos en av svenskfamiljerna och Michael Jackson, Lillsessan (hade passat bättre utklädd till godisråtta faktiskt), Ängeln och Firefighter-teamet var laddade för en helkväll.
Alla hade kul och nästan alla barn på festen höll ut till midnatt, sockerboostade som de var...
När våra till slut kom hem sov de såklart som stockar i Superflingan. Och sömnen var behövlig för batterierna behövde laddas om ordentligt inför lördagen, den hett efterlängtade Halloweendagen!
(Fortsättning följer...)

3 kommentarer:

BQ sa...

Vad fina ni var! Finns allt att köpa i Columbus?! Här hemma tittar vi på 5:ans nya serie Ullared...där finns också "allt" tydligen...
http://www.kanal5play.se/program/play/ullared-s01e01

Katarina sa...

Oj, vilka scary kläder ni har,, säkert jätteroligt.. Själv har jag aldrig firat Hallowen.

Nena in da USandA sa...

BQ: Haha, ska kolla in "Ullared" vid tillfälle! Men jag lovar, det som man kan hitta här slår Ullared med hästlängder, både vad gäller utbud och pris... :)

Katarina: Jag hade aldrig firat Halloween innan vi kom hit, tyckte det var lite fånigt i Sverige men här är det annorlunda, det är ju så amerikanskt. Om man klär ut sig kan man ju välja lite snällare saker, det tycker iaf jag är roligt!