18 januari 2009

Da hole in da wall

Tack för tipsen på hur hålet i väggen skulle fyllas ut! Jag nappade på belysningstipset som ger en mysig extra ljuskälla. Klocktipset gick bort pga att det är för högt när man ska dra upp klockan.

Det blev en fyrkantig svart metallpiedestal där en ljusslinga i vitt, frost och blått sattes fast på insidan längs metallmönstret. Uppepå en svart fyrkantig metallkruka med en fuskblomma i tyg med tre sorters växter för att fylla ut lite. Känns helt ok men kommer jag på nåt bättre längre fram kanske jag testar någon annan lösning, vi får se.

Lite hemmamys behövs extra mycket nu eftersom alla tre barnen blivit skruttiga nu, suck. A o E har lite feber o B har fått snuva, A har dessutom en hemsk hosta som vi fick tips om dundermedicin på (verkar funka - märkligt med alla hundratals dunderkurer man kan köpa i vanliga mataffärer här, i Sverige kan man väl knappt hitta nåt starkare än Alvedon om man handlar utan recept). Imorgon är förskolan stängd pga att det är Martin Luther King Jr. Day, sen får vi se om vi kommer ut nåt på tisdag istället... Fast då måste man ju hålla lite koll på TV:n också eftersom det är maktskifte då!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev fint med dekorationen i 'hålet'.

//ffm

m family goes västerut sa...

Nä nu måste jag gå o sova, ville bara säga hej! SKa läsa ikapp lite nån dag.
Kram!