30 januari 2009

Högoddsare eller lågoddsare...?

Spänningen stiger; ska matlådor preppas inför morgondagen eller blir det som väntat ännu en softarmorgon?
En snabbglutt på lokala newsen ger svaret: Closed.

Men frågan som fortfarande är obesvarad lyder: Varför???
Det allmänna skolsystemet är stängt, men de har ju skolbussar som åker och hämtar och lämnar alla elever utanför deras hus, så om det fortfarande är oplogat någonstans kan det ju bli förseningar plus att det kanske är för halt för dem. Men en förskola utan bussar och som inte ligger ute i obygden?

Hemmafruträningslägret fortsätter alltså och på ett sätt kan man se en bra grej med att jag fick vara hemma själv med sjuka barn i 1,5 v fram till i fredags förra veckan och det är att jag blivit van och bekväm med det. Nu, med långt jullov, sjukledigt och snöledigt, så känns det nästan som ett normalläge. Men lite längtar jag ju efter att få lov att bara ta med ett barn på lite mammaskojsigheter (som shopping t.ex...) fast om de är så goa som de har varit idag (A&E lekte i flera timmar tillsammans på sina rum utan att bråka och de har glatt varit ute mm) så ska det bli riktigt trevligt att vara hemma med dem ännu en dag.

Och roligast av allt blir att få leverera det för dem glada godmorgon-budskapet: No pre-school today!

1 kommentar:

BQ sa...

Nu blir det nog ändrig i USA med inställd skolgång så snart det fallit lite snö...Läser i svenska tidningar idag att Obama och hans döttrar Sasha och Malia reagerat.
De fick ju inte åka till skolan i Washington när det snöat och det tyckte flickorna var knäppt. I nordligare Chichago är det tydligen andra bullar: de busar i snön på rasterna och har hur kul som helst.
Pappa Obama och hans skolminister (också från C. tydligen) kommer nog att ta tag i frågan nu!